Imatges aèries - Hexacòpter

Posem al vostre abast les eines necessàries per a aconseguir les imatges aèries que desitja, tant en vídeo com en fotografia, a low cost.

 

Hexacòpter assistit per geolocalització GPS. Aquest multirotor estabilitzat, de grans dimensions, té la capacitat de volar amb càmeres de fins a 3 kg de pes. Al ser geolocalitzat per GPS, l'aparell reconeix en tot moment la seva posició i alçada, convertint-lo en un aparell estable i segur, aconseguint unes imatges de gran qualitat, comparables amb els Cineflex i  Wescam.

 

Des del punt de control de l’aparell, el pilot i el realitzador o fotògraf, monitoritzen les imatges que està captant la càmera en temps real a més de tota la telemetria aeronàutica.

Serveis

- Servei bàsic inclou l’hexacòpter i el pilot-operador de càmera.

- Servei duplo inclou l'hexacòpter, el pilot i l’operador de càmera. Aquest servei permet operar la càmera independentment de l’hexacòpter, això multiplica les possibilitat del rodatge.

Posem al vostre servei el lloguer de les càmeres: Canon 5D Mark III, Panasonic FZ100 i GoPro.

 

Fitxa Tècnica

- Capacitat per càmeres de fins a 3 Kg.

- Autonomia de vol continuat de 15 minuts.

- Alçada 1000mts i distància 1000mts.

- Suport de càmera giroestabilitzat.

- Monitorització a temps real de les imatges des del punt de control.

- Disposem de totes les autoritzacions i llicències de vol.

Experiència

Una trajectòria de 45 anys en el món de les produccions audiovisuals ens han portat a especialitzar-nos en els multicòpters, per la qualitat, comoditat, seguretat i el baix cost. L’equip l’integren operadors de càmera i un pilot d’helicòpter.

C. Manlleu nº 38, 1r   I   08500 - Vic (Barcelona)   I   Tel. 93 886 60 30   I   gen.lock@genlockvideo.com